Pret cu ridicata

Definitie Pret cu ridicata

Pret alcatuit din pretul de livrare al marfurilor de catre agentul producatorilor (costul de productie, plus profit, plus TVA), la care se adauga adaosul comercial al angrosistului.Este de regula un pret avantajos pentru marfurile vandute in cantitati mari.Opus - Pret cu amanuntul

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret cu ridicata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret cu ridicata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret cu ridicata. Definitiile termenilor despre Pret cu ridicata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret cu ridicata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret cu ridicata.