Pret de catalog

Definitie Pret de catalog

Pret publicat in listele sau cataloagele oficiale de preturi.In functie de tipul marfii si metoda de vanzare, se pot intalni preturi cu amanuntul obligatorii intr-o anumita tara, de la care se acorda diverse rabaturi.La vanzarile de masini si utilaje, pretul de catalog este orientativ si se refera la utilajul de baza (fara echipamente si dotari suplimentare).Este un pret orientativ pentru beneficiar si, deci, poate fi redus in cazul vanzarii unor cantitati mai mari, sau in timpul negocierilor, sau poate fi majorat, in cazul vanzarilor pe credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de catalog? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de catalog.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de catalog. Definitiile termenilor despre Pret de catalog cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de catalog, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de catalog.