Pret de licitatie

Definitie Pret de licitatie

Pret rezultat din licitatiile organizate de vanzator sau de cumparator.Au la baza libera concurenta concentrata, precum si influenta unor factori neeconomici, precum:- relatii personale- puterea de guvernamant (in cazul licitatiilor publice)- cointeresarea neoficiala a organelor de decizie etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de licitatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de licitatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de licitatie. Definitiile termenilor despre Pret de licitatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de licitatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de licitatie.