Pret de sondare

Definitie Pret de sondare

Sinonim - pret de asteptarePret utilizat la produsele noi o data cu lansarea lor pe piata. Se mai numesc si pret de asteptare intrucat, in functie de nivelul cererii, se definitiveaza pretul de piata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de sondare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de sondare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de sondare. Definitiile termenilor despre Pret de sondare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de sondare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de sondare.