Pret de tranzactie

Definitie Pret de tranzactie

Pret rezultat pe baza negocierilor ce au loc intre partenerii de afaceri, indiferent daca marfa face sau nu un obiect operativ de bursa.Pretul tranzactiei este pretul de referinta cel mai reprezentativ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret de tranzactie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret de tranzactie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret de tranzactie. Definitiile termenilor despre Pret de tranzactie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret de tranzactie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret de tranzactie.