Pret futures

Definitie Pret futures

Pret la termen pe piata bursiera.Este pretul care se actualizeaza zilnic prin asa zisa marcare la piata (Marking to market).Este, asadar, un pret elastic folosit in contractul futures, contract la termen, ce se incheie la bursa.Se poate stinge prin livrarea activului angajat pentru vanzare/cumparare, sau, de cele mai multe ori prin corelatie negativa (printr-un contract de sens opus, respectiv prin compensatie, operatiune cunoscuta si sub denumirea de offseting).Antonim - Pret forward.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pret futures? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pret futures.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pret futures. Definitiile termenilor despre Pret futures cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pret futures, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pret futures.