Prima de emisiune

Definitie Prima de emisiune

Reprezinta diferenta dintre pretul de emisiune si valoarea nominala a actiunilor sau partilor sociale..Termenul este rezervat cazurilor de aport in numerar, de conversie de datorii in capital social etc.Vezi si Prime legate de capital.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prima de emisiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prima de emisiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prima de emisiune. Definitiile termenilor despre Prima de emisiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prima de emisiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prima de emisiune.