Principiul intangibilitatii

Definitie Principiul intangibilitatii

Principiu contabil.Bilantul de deschidere al unui exercitiu trebuie sa corespunda cu bilantul de inchidere al exercitiului precedent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Principiul intangibilitatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Principiul intangibilitatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Principiul intangibilitatii. Definitiile termenilor despre Principiul intangibilitatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Principiul intangibilitatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Principiul intangibilitatii.