Proiectul ”Start-Up România” - stimularea activităţii economice a tinerilor - Conferinta Regionala

Locul desfasurarii: Sediul Tempini Romania

Organizator: PTIR TIMIS

Vrei să ai o afacere de succes ? Crezi că antreprenoriatul este un domeniu in care ai putea avea un cuvânt de spus ? Vrei să ştii mai multe despre instrumentele pe care le ai pentru a lansa şi dezvolta cu succes un business ? Vrei să intri în contact cu cei care coordonează programele naţionale de tineret ? Vrei să cunoşti tineri antreprenori de succes ? Atunci, te invităm să iei parte la Conferinţa regională StartUp România, care va avea loc in data de 17 oct 2013, începând cu ora 17, sediul societatii Tempini , calea Aradului, nr 115, Timisoara. Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului vor fi centrate pe: - promovarea măsurilor de sprijin dedicate impulsionării activităţii antreprenoriale în rândul tinerilor, - a demersurilor întreprinse în acest sens, - a schimbului de bune practici, - a discursului motivațional.

Vorbitori: Mihaiela Filipoiu: "Ce Inseamna o Firma" Iva Berghmann: "Fii Extraordinar!" Razvan Curcubata: "Pasi spre Start-up". Adrian Pascuta (Director AIPPIMM Timis): "Fonduri Nerambursabile" Paul Brad (Presedinte PTIR Timis): "Cum (NU) am Devenit Antreprenor".

Despre PROACTIVE COMMUNICATION

Data preconizata pentru eveniment este 26 noiembrie, Hotel Continental. Taxa de participare este de 25 euro/persoana fara TVA, incluzand mapele de conferinta, materialele de prezentare, pauze de cafea, gustare si in final un networking cocktail, cu bufet rece/cald si bauturi.

Confirmare pana la data: 17 octombrie 2013

Participare: Intrare libera