Procedeu tehnologic

Definitie Procedeu tehnologic

Totalitate a operatiilor in succesiunea necesara prelucrarii materiei prime in cadrul unei faze sau stadiu al procesului tehnologic.Stabilirea procedeului tehnologic se face in cadrul pregatirii tehnologice a productiei, avandu-se in vedere marimea seriei de fabricatie, precum si gradul de dotare in unitatea respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Procedeu tehnologic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Procedeu tehnologic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Procedeu tehnologic. Definitiile termenilor despre Procedeu tehnologic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Procedeu tehnologic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Procedeu tehnologic.