Procedura necontencioasa

Definitie Procedura necontencioasa

Sinonime - procedura gratioasa, procedura voluntaraProcedura ce se caracterizeaza prin inexistenta unui conflict de interese, prin lipsa unui litigiu intre parti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Procedura necontencioasa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Procedura necontencioasa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Procedura necontencioasa. Definitiile termenilor despre Procedura necontencioasa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Procedura necontencioasa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Procedura necontencioasa.