Proces

Definitie Proces

1. Succesiune de stari, etape, stadii prin care trec, in desfasurarea lor temporara, diverse obiecte, fiinte, fenomene etc. evolutie a unui fenomen, a unui eveniment, a unui sistem etc. sir de operatii, de fenomene etc. prin intermediul carora se efectueaza o lucrare, o transformare, se obtine un produs etc.2. Din punct de vedere juridic, o actiune in justitie facuta pentru solutionarea unui diferend intre doua parti care sunt in litigiu sau pentru constatarea si sanctionarea incalcarii legilor. Sinonime - cauza, pricina, speta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proces? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proces.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proces. Definitiile termenilor despre Proces cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proces, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proces.