Produs brut (numit si produs primar)

Definitie Produs brut (numit si produs primar)

Sinonim: produs primar. Produs care se obtine in mod direct din activitati agricole sau miniere, spre deosebire de produsul manufacturat, care se obtine prin transformari si procese cu caracter industrial.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs brut (numit si produs primar)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs brut (numit si produs primar).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs brut (numit si produs primar). Definitiile termenilor despre Produs brut (numit si produs primar) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs brut (numit si produs primar), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs brut (numit si produs primar).