Produs colateral

Definitie Produs colateral

1. Produs rezultat o data cu realizarea produsului de baza si care utilizeaza aceeasi linie tehnologica de fabricatie si aceeasi materie prima, sub forma de deseuri (obtinute prin croire, stantare, debitare etc.). 2. Produs distribuit clientilor o data cu vanzarea produsului de baza sub forma de piese de schimb, set de chei pentru masini, de scule etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Produs colateral? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Produs colateral.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Produs colateral. Definitiile termenilor despre Produs colateral cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Produs colateral, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Produs colateral.