Instalatiile GPL Landi Renzo disponibile pentru masini puternice

Pitesti - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Proeco Gas Systems, importatorul pentru Romania al marcii Landi Renzo, liderul mondial al instalatiilor GPL, anunţa obtinerea extinderii plajei de puteri in montajul instalatiilor GPL.

Proprietarii de masini puternice vor putea face economie cu instalatiile GPL Landi Renzo

Proprietarii de masini puternice vor putea face economie cu instalatiile GPL Landi Renzo

 Demersul nostru a venit ca o solutie la această problema, instalaţiile GPL Landi Renzo raspunzind perfect acestei nevoi  

Stefan Munteanu, director general

Prin noua extindere certificată de Registrul Auto Roman,  partenerii autorizati din reteaua nationala a Proeco Gas Systems pot echipa autovehicule cu normele de poluare Euro 5 sau  Euro 6 avand o putere maxima de 375 cai putere ( CP ) cu instalatiile GPL marca Landi Renzo.

" Costurile cu benzina generate de masinile cu motoare mari şi puternice au devenit o problema pentru posesori. Demersul nostru a venit ca o solutie la această problema, instalaţiile GPL Landi Renzo raspunzind perfect acestei nevoi ", a declarat Stefan Munteanu, directorul general al Proeco Gas Systems.

Despre PROECO GAS SYSTEMS

Proeco Gas Systems este o societate comercială cu capital integral privat a cărei activitate de bază se regăseşte în domeniul sistemelor GPL auto fiind importatorul autorizat pentru România al produselor mărcii Landi Renzo, liderul mondial in domeniu. În segmentul aftermarket, Proeco Gas Systems dezvoltă relaţii comerciale cu cele mai importante unităţi service auto în domeniul GPL din ţară organizând în acest fel o solidă reţea naţională.