Profesie

Definitie Profesie

In conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR), profesia este specialitatea (calificarea) obtinuta prin studii. Uneori profesia poate fi si ocupatie, alteori nu (persoana a absolvit anumite studii insa nu profeseaza in domeniul resepectiv, fiind angajata pe un alt post, intr-o ocupatie (functie sau meserie) diferita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profesie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profesie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profesie. Definitiile termenilor despre Profesie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profesie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profesie.