Profesiograma

Definitie Profesiograma

Reprezentare sintetica a caracteristicilor unei activitati profesionale sub aspectul cerintelor fizice (forta fizica, talia, greutatea), al starii de sanatate, al aptitudinilor, al cunostintelor profesionale, al inteligentei, atentiei, spiritului de observatie, trasaturilor de temperament, exigentelor sociale, etice etc. Alcatuirea profesiogramei implica analiza multilaterala a profesiunii pentru evidentierea cerintelor si solicitarilor pe multiple planuri ale acesteia.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profesiograma? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profesiograma.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profesiograma. Definitiile termenilor despre Profesiograma cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profesiograma, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profesiograma.