Profit nerepartizat

Definitie Profit nerepartizat

Profitul ce ramane dupa plata impozitelor care nu este platit ca dividende.Reprezinta investitii provenite din profitul societatii comerciale si participa la finantarea capitalului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Profit nerepartizat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Profit nerepartizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Profit nerepartizat. Definitiile termenilor despre Profit nerepartizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Profit nerepartizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Profit nerepartizat.