Proiect

Definitie Proiect

1. Plan sau intentie de a intreprinde ceva, de a organiza, de a face un lucru.2. Prima forma a unui plan (economic, social, financiar etc.), care urmeaza sa fie discutat si aprobat pentru a primi un caracter oficial si a fi pus in aplicare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Proiect? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Proiect.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Proiect. Definitiile termenilor despre Proiect cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Proiect, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Proiect.