Promisiune pentru altul

Definitie Promisiune pentru altul

Sinonime - promisiunea faptei altuia, promisiunea de porte-fort, conventia de porte-fort.Acel act juridic sau acea clauza prin care o parte - promitentul - se angajeaza fata de cealalta parte - creditorul promisiunii - sa determine pe o a treia persoana - un tert - ca aceasta sa ratifice actul juridic civil incheiat in absenta sa, dar in contul sau, de catre promitent, fara o imputernicire prealabila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promisiune pentru altul? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promisiune pentru altul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promisiune pentru altul. Definitiile termenilor despre Promisiune pentru altul cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promisiune pentru altul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promisiune pentru altul.