Promisiune publica de recompensa

Definitie Promisiune publica de recompensa

Angajamentul unei persoane, facut unor persoane nedeterminate, publicului in general, de a plati o recompensa celui care va indeplini un anumit act sau fapt. Se apreciaza ca promisiunea este irevocabila din moment ce actiunea pentru care s-a facut a fost realizata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Promisiune publica de recompensa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Promisiune publica de recompensa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Promisiune publica de recompensa. Definitiile termenilor despre Promisiune publica de recompensa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Promisiune publica de recompensa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Promisiune publica de recompensa.