Prostitutia

Definitie Prostitutia

Conform art. 328 Cod Penal, fapta persoanei care isi procura mijloacele de existenta sau principalele mijloace de existenta, practicand in acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Prostitutia? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Prostitutia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Prostitutia. Definitiile termenilor despre Prostitutia cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Prostitutia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Prostitutia.