Provizion

Definitie Provizion

1. Fonduri constituite intr-o perioada de gestiune, pe seama cheltuielilor, cu scopul acoperirii riscurilor si a pierderilor posibile datorita deprecierii bunurilor si a cresterii obligatiilor.2. Sursa constituita pe seama cheltuielilor, pentru acoperirea unei pierderi sau cheltuieli cu caracter probabil.3. Post din pasivul bilantului alimentat cu prelevari din profit si destinat acoperirii riscurilor viitoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Provizion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Provizion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Provizion. Definitiile termenilor despre Provizion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Provizion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Provizion.