Seminar pe probleme familiale si de cuplu cu Daniel Minuchin, New York

Locul desfasurarii: Centrul Regional de Afaceri Timisoara, sala Cerna

Organizator: centrul Sistem Psi Timisoara

Seminar pe probleme familiale si de cuplu cu Daniel Minuchin, New York

Pentru prima data in Romania, Daniel Minuchin, director al scolii create de Salvador Minuchin, creatorul scolii de psihoterapie familiala structurala, sustine seminarul de la Timisoara, din perioada 25-26 octombrie 2008, avand drept tema tehnici aprofundate de psihoterapie familiala structurala. Ai acum ocazia de a invata despre psihoterapia familiei de la familia care a creat-o: Minuchin.
Daniel Minuchin ofera o consultatie si consiliere gratuita unei familii sau cuplu, “interventie live”.
Seminarul se adreseaza specialistilor in domeniu, psihologilor, medicilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali, studentilor, persoanelor care doresc sa afle mai multe despre psihoterapia familiei. In cadrul seminarului In plus, veti avea ocazia de a urmari casete video cu interventii realizate de Salvador Minuchin.
Centrul Minuchin pentru terapia familiei si cuplului, New York, a fost fondat de catre Salvador Minuchin, creatorul psihoterapiei familiale si de cuplu, fiind o organizatie care furnizeaza programe de formare in psihoterapia familiei si psihoterapie individuala si de cuplu.
Daniel Minuchin este psihoterapeut formator si supervizor specializat in psihoterapia familiei si cuplului in cadrul centrului Minuchin, New York, master in consiliere psihologica, cu formare in tehnici de mediere, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, coordonator al programelor de formare si supervizare pentru adolescentii cu risc inalt, director al programului de mediere in cadrul familiei. D. Minuchin conduce workshopuri, seminarii si programe de formare in SUA, Bolivia, Anglia, Nicaragua. A publicat lucrari si carti de specialitate, din care cea mai cunoscuta este Manualul de formare pentru asistenti maternali bazat pe perspectiva ecologica. Practica psihoterapia de 25 de ani. Daniel Minuchin este de asemenea consultant si formator la departamentul din Massachusetts pentru sanatate mentala, si supervizor la Tiger Rap, in New Jersey. Lucreaza in cabinetul privat din Manhattan si in cadrul programului de preventie pentru familiile cu risc inalt la biroul din Brooklyn pentru serviciile comunitare din New York.
Popescu Oana Maria, tel. 0730591771

Despre PSIHOTERAPIA

Centrul Psiho Blue din Timisoara

Participare: Intrare libera