Punere in circulatie a produselor contrafacute

Definitie Punere in circulatie a produselor contrafacute

Conform art. 300 Cod Penal, punerea in circulatie a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fara drept a obiectului unei inventii se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Punere in circulatie a produselor contrafacute? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Punere in circulatie a produselor contrafacute.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Punere in circulatie a produselor contrafacute. Definitiile termenilor despre Punere in circulatie a produselor contrafacute cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Punere in circulatie a produselor contrafacute, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Punere in circulatie a produselor contrafacute.