Punere in intarziere

Definitie Punere in intarziere

Manifestarea unilaterala de vointa prin care creditorul pretinde executarea prestatiei ce i se datoreaza de catre debitor. Modalitate prin care o societate comerciala care a livrat un produs si nu a primit contravaloarea trebuie sa someze pe raul platnic. In principiu, in orice contract comercial trebuie sa existe mentiunea datei si modalitatile de efectuare a platii. Depasirea termenului creeaza dificultati beneficiarului platii, care este interesat sa intre in posesia sumelor cuvenite la timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Punere in intarziere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Punere in intarziere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Punere in intarziere. Definitiile termenilor despre Punere in intarziere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Punere in intarziere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Punere in intarziere.