Randament brut

Definitie Randament brut

Venit global obtinut in urma efectuarii unui plasament de valori imobiliare, mobiliare etc. care cuprinde si valoarea obligatiunilor fiscale (impozitul pe profit, taxele de consumatie, impozitul pe salarii etc.). Vezi si Randament net.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Randament brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Randament brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Randament brut. Definitiile termenilor despre Randament brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Randament brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Randament brut.