Raportul datoriilor

Definitie Raportul datoriilor

Art.738 Cod Civil dispune ca fiecare erede raporteaza la masa succesiunii nu numai donatiile ce a primit, ci si sumele ce este dator catre succesiune. Aceasta inseamna ca mostenitorul care avea o datorie catre defunct, va trebui sa plateasca acea datorie catre mostenire, intregind astfel masa succesorala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raportul datoriilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raportul datoriilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raportul datoriilor. Definitiile termenilor despre Raportul datoriilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raportul datoriilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raportul datoriilor.