Raspandire de materiale obscene

Definitie Raspandire de materiale obscene

Conform art. 325 Cod Penal, fapta de a vinde sau raspindi, precum si de a confectiona ori detine, in vederea raspindirii, obiecte, desene, scrieri sau alte materiale cu caracter obscen, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 4 ani sau cu amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspandire de materiale obscene? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Raspandire de materiale obscene.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Raspandire de materiale obscene. Definitiile termenilor despre Raspandire de materiale obscene cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Raspandire de materiale obscene, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Raspandire de materiale obscene.