Raspunderea civila profesionala

Definitie raspunderea civila profesionala

obligatia Asiguratului de reparare a prejudiciului cauzat unui client al sau, din culpa sa, prin comiterea unor acte de imprudenta sau neglijenta, in desfasurarea activitatii sale profesionale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Raspunderea civila profesionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul raspunderea civila profesionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la raspunderea civila profesionala. Definitiile termenilor despre raspunderea civila profesionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la raspunderea civila profesionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la raspunderea civila profesionala.