Vrei sa-ti descoperi potenţialul propriu si sa-l dezvolţi la maxim?

Locul desfasurarii: Sos Progresului nr 134-138

Organizator: Real Training & Consulting

Prima companie specializata in organizarea de traininguri pentru dezvoltare personala si profesionala anunta lansarea site-ului www.realtraining.ro in data de 8 mai 2007 incepand cu ora 17.00.

REAL Training & Consulting, tânăra companie din cadrul Grupului REAL aduce pe piaţa româneasca de training o abordare noua si incitanta oferind oamenilor valoroşi posibilitatea sa-si dezvolte calităţile unice si prin aceasta sa ajute la descoperirea potenţialului din ceilalţi.

Site-ul reprezinta forma prin care comunicam cu participantii si prin care facem cunoscuta activitatea noastra. Gandit ca un blog, site-ul ofera posibilitatea de a comunica direct cu cititorii, de a primi si oferi feedback in timp real. Aici aflati informatii despre colaboratorii nostri si despre seminariile pe care le organizam.

Intr-o lume a concurentei, a schimbarii si a puterii informatiei uitam ce este mai important pentru noi. Uitam, adeseori in lupta spre succes faptul ca valoarea noastra ca individ depinde doar de noi. Uitam, ca potentialul nostru este nelimitat, iar descoperirea si dezvoltarea lui reprezinta primul pas catre culmi. Exista in fiecare dintre noi acel atribut propriu care confera valoare vietii noastre si ne face unici. Indiferent care sunt calitatile noastre, trebuie sa ne decidem sa le descoperim, sa le valorificam si sa le daruim oamenilor.

Cunoaşterea propriei valori aduce o nouă perspectivă asupra vieţii, te ajută să-ţi conştientizezi menirea personală şi drumul pe care îl ai de parcurs până la împlinirea ta. Ne adresam in primul rând celor care sunt „locomotivele” societatii: manageri, economişti, ingineri, specialişti în comunicare şi relaţii publice, oameni de creaţie, specialişti în resurse umane.
Motoul nostru: „In fiecare om exista o comoara. Misiunea noastră este sa o punem in valoare.”

Ne dorim o comunicare deschisa si constructiva, bazata pe onestitate si receptivitate, si lansam cu aceasta ocazie un concurs.

“Imagineaza-ti ca firma la care lucrezi te trimite sa urmezi un training cu posibilitatea de a alege tema. La ce training te-ai inscrie? Argumenteaza alegerea”. Data limita este 28 mai 2007. Premiul consta in participarea gratuita la seminarul Puterea schimbarii: strategia valorilor personale, organizat in 1-2 iunie 2007.


Adelaida Low
Coordonator training
Tel: 0727.730.077

Despre REAL TRAINING & CONSULTING

Real Training & Consulting infiintata in ianuarie 2007 este prima companie specializata in organizarea de traininguri pentru domeniul dezvoltarii personale si profesionale.

Participare: Intrare libera