Receptie

Definitie Receptie

1. Operatie de identificare si de verificare cantitativa si calitativa a marfurilor si a ambalajelor ce se primesc in depozit.Proces secundar in sistemul tehnologic al magazinului ce consta in primirea, verificarea si pastrarea marfurilor, in vederea vanzarii lor.2. Luare in primire de catre beneficiar a unor lucrari de constructii-montaj executate si date in folosinta de catre constructor (spre exepmlu, receptia unor cladiri).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Receptie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Receptie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Receptie. Definitiile termenilor despre Receptie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Receptie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Receptie.