Poze Reci

 • Trupa Sarmalele Reci adopta proiectul de voluntariat CharityGift.ro

  Poza: Trupa Sarmalele Reci adopta proiectul de voluntariat CharityGift.ro

 • saltele superortopedice

  Poza: Noapte-Buna.ro – tot ce iti trebuie pentru noptile reci

 • In timpul iernii, umiditatea din locuinte poate scădea și până sub 10%, fiind mai mică chiar decât în deșertul Sahara.

  Poza: Aerul uscat: contracararea efectelor supărătoare din timpul perioadelor reci!

 • Alege sanatos pentru bebe: umidificator digital cu aburi calzi si reci ErFi

  Poza: Alege sanatos pentru bebe: umidificator digital cu aburi calzi si reci ErFi

 • Luni, 20 iulie 2009, incepand cu orele 17:00, City Live revine cu un concert inedit sustinut de Sarmalele Reci in studioul CityFM!

  Poza: Luni, 20 iulie 2009, incepand cu orele 17:00, City Live revine cu un concert inedit sustinut de Sarmalele Reci in studioul CityFM!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul reci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la reci. Pozele pe tema reci cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul reci, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la reci, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la reci.