Refacturare

Definitie Refacturare

Conditie intalnita in unele contracte de vanzare-cumparare (de obicei in cazul marfurilor fungibile), cand se accepta anumite tolerante la cantitatea marfii livrate, conform careia, cantitatea de marfa care se abate de la aceea inscrisa in contract (in plus sau in minus) se factureaza la preturile curente sau contractuale.In practica, daca exportatorul livreaza o cantitate mai mare decat cea contractuala, iar pretul a scazut intre timp, atunci depasirea se factureaza la pretul pietei in ziua livrarii. Aceasta regula il determina pe furnizor sa nu abuzeze de tolerante, atunci cand cantitatea din contract este stabilita cu aproximatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Refacturare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Refacturare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Refacturare. Definitiile termenilor despre Refacturare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Refacturare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Refacturare.