Refuzul ordinului de plata

Definitie refuzul ordinului de plata

procedura utilizata in cazul in care o societate bancara receptoare decide ca nu este posibil sa execute un ordin de plata dat de un emitent sau ca executarea ar determina costuri excesive ori intarzieri in finalizarea transferului de credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Refuzul ordinului de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul refuzul ordinului de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la refuzul ordinului de plata. Definitiile termenilor despre refuzul ordinului de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la refuzul ordinului de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la refuzul ordinului de plata.