Registre ale comerciantilor

Definitie Registre ale comerciantilor

Oglinda activitatii fiecarei societati comerciale. Registrele clare si corect tinute ofera de la inceput pentru fiecare organ de control un indiciu ca societatea este corecta. Articolele 22-34 din Codul Comercial arata care sunt registrele obligatorii pentru comercianti: - registrul-jurnal, - registrul-inventar etc. La constituirea unei societati comerciale, printre primele probleme ce trebuie avute in vedere este si aceea a registrelor ce trebuie tinute. Contabilul este cel care trebuie sa aiba grija de deschiderea registrelor, de vizarea lor de factorii de resort, o data cu obtinerea codului fiscal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registre ale comerciantilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registre ale comerciantilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registre ale comerciantilor. Definitiile termenilor despre Registre ale comerciantilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registre ale comerciantilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registre ale comerciantilor.