Registrul asociatilor

Definitie Registrul asociatilor

Registru care tine evidenta asociatilor societatilor in nume colectiv, in comandita simpla si SRL-urilor. Registrul cuprinde numele si prenumele, denumirea, domiciliul sau sediul fiecarui asociat, partea acestuia din capitalul social, transferul partilor sociale sau orice alta modificare privind acestea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul asociatilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul asociatilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul asociatilor. Definitiile termenilor despre Registrul asociatilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul asociatilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul asociatilor.