Registrul navelor

Definitie Registrul navelor

Institutie care stabileste normele de constructie a navelor, cu luarea in considerare a prevederilor cuprinse in Conventia internationala pentru siguranta navelor de comert si a vietii umane pe mare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul navelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul navelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul navelor. Definitiile termenilor despre Registrul navelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul navelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul navelor.