Regulament de ordine interioara

Definitie Regulament de ordine interioara

Prescurtat - ROI Numit in Codul Muncii "Regulament Intern".Document prin care se reglementeaza normele de disciplina a muncii, de conduita si comportament pentru personalul muncitor ce-si desfasoara activitatea intr-o unitate economica. Regulamentul de ordine interioara cuprinde: - dispozitii generale, care prevad obligatiile personalului muncitor al unitatii, precum si ale studentilor, elevilor si ucenicilor care isi desfasoara temporar practica in productie etc. - obligatiile si indatoririle conducerii intreprinderii, asigurarea conducerii si organele prin care aceasta se realizeaza, programarea sedintelor ordinare si precizarea conditiilor in care se pot convoca cele extraordinare - obligatiile compartimentelor de munca privind protectia muncii - folosirea masinilor, instalatiilor, materiilor prime si materialelor etc. - obligatiile si indatoririle personalului muncitor de executie, respectarea instructiunilor si a legislatiei, perfectionarea profesionala, apararea proprietatii obstesti etc. - organizarea timpului de munca, regimul de lucru, accesul personalului strain in intreprindere, programarea concediilor de odihna etc. - respectarea normelor eticii - recompensele si modul de acordare a acestora etc. - sanctiunile disciplinare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regulament de ordine interioara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regulament de ordine interioara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regulament de ordine interioara. Definitiile termenilor despre Regulament de ordine interioara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regulament de ordine interioara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regulament de ordine interioara.