Regulament de organizare si functionare

Definitie Regulament de organizare si functionare

Prescurtat - ROF Instrument de organizare folosit pentru descrierea detaliata a structurii organizatorice a unui sistem economico-social, in vederea cunoasterii si analizei sale aprofundate. De regula ROF este structurat in doua subdiviziuni principale: Partea I cuprinde: - informatii privind baza legala a constituirii si functionarii sistemului respectiv - o succinta prezentare a obiectului de activitate - organigrama generala - organigrame partiale ale principalelor componente ale organizarii structurale (daca este necesar) - prezentari detaliate ale principalelor caracteristici organizationale (obiective specifice sau individuale, sarcini, autoritate si responsabilitati ale conducerii colective si individuale). Partea a II-a cuprinde descrierea in detaliu a compartimentelor si a functiilor incorporate, pentru primele prezentandu-se obiectivele si atributiile acestora. Descrierile organizatorice ale compartimentelor se efectueaza potrivit succesiunii lor in organigrama, acestea grupandu-se pe module corespunzator subordonarii conducerii superioare a sistemului economico-social respectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regulament de organizare si functionare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regulament de organizare si functionare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regulament de organizare si functionare. Definitiile termenilor despre Regulament de organizare si functionare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regulament de organizare si functionare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regulament de organizare si functionare.