Remaniere a rebuturilor

Definitie Remaniere a rebuturilor

Prelucrare suplimentara, de corectare a produselor care nu indeplinesc conditiile stabilite prin STAS, norme interne, clauze contractuale, dar care nu au fost definitiv rebutate, in vederea aducerii lor la, sau aproape de parametrii calitativi prevazuti.Pentru unitatile producatoare cheltuielile cu remanierea rebuturilor sunt pierderi si afecteaza negativ costul productiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Remaniere a rebuturilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Remaniere a rebuturilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Remaniere a rebuturilor. Definitiile termenilor despre Remaniere a rebuturilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Remaniere a rebuturilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Remaniere a rebuturilor.