Renovare

Definitie Renovare

Ansamblu al activitatilor de reparare a unei constructii, fara ca aceasta sa sufere modificari de structura sau arhitecturale.Odata cu renovarea se pot aduce unele imbunatatiri in conditiile de exploatare si introduce unele retele (electrice, de canalizare etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Renovare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Renovare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Renovare. Definitiile termenilor despre Renovare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Renovare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Renovare.