Rentabilitatea fondurilor proprii

Definitie Rentabilitatea fondurilor proprii

Indicator economic rezultat din impartirea profitului net (dupa deducerea impozitului) la fondurile proprii investite ale actionarilor, destinat sa masoare gradul de eficacitate a utilizarii fondurilor pe care investitorii le-au pus la dispozitia unei societati comerciale.Vezi si Surse proprii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rentabilitatea fondurilor proprii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rentabilitatea fondurilor proprii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rentabilitatea fondurilor proprii. Definitiile termenilor despre Rentabilitatea fondurilor proprii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rentabilitatea fondurilor proprii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rentabilitatea fondurilor proprii.