Curs de gastronomie traditionala si ecologica

Locul desfasurarii: Muzeul Satului

Organizator: Reper21

Curs de gastronomie traditionala si ecologica

Esti interesat sa afli...

- care sunt principiile dietei naturiste?

sau

- care sunt pericolele si amenintarile din alimentatia moderna?

Reper21 te invita sa descoperi mai multe la "Cursul de gastronomie traditionala si ecologica", sambata, 31 ianuarie 2009, orele 15.30, la Muzeul Satului. Participarea este GRATUITA!

Cursul este tinut de Domnul Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila.

Inscrierile se fac la e-mail: cristiana.bobarnac@reper21.org sau mobil: 0745 138 045.

Va asteptam!

Echipa Reper21

Cristiana Bobarnac

Despre REPER21

Asociatia Reper21 (Reteaua Europeana pentru Promovarea unei Economii Responsabile a secolului XXI) a lansat Programul Reperverde prin campania 'Mosul Verde' cu ocazia Craciunului. Reperverde este un program de promovare a practicilor de consum responsabil si, foarte curand, a produselor/serviciilor ecologice, biologice si sociale. Asociatia a lansat portalul www.reperverde.ro dedicat educatiei si sensibilizarii publicului roman privind consumul responsabil.
Pe langa acest portal, Reper21 organizeaza campanii in spatiul public pentru sensibilizarea si informarea consumatorilor privind practicile/produsele responsabile. Dupa 'Mosul Verde', asociatia lanseaza acum 'Martisorul Verde', care va avea loc intre 25-27 februarie, la ASE.

Participare: Intrare libera