Risc de fabricatie

Definitie Risc de fabricatie

Risc determinat de imprejurari ce survin pe parcursul executarii contractului si care pot schimba la modul negativ parametrii contractuali atat in ceea ce il priveste pe importator, cat si in ceea ce il priveste pe exportator. Astfel de imprejurari sunt, spre exemplu:- schimbarea in rau a situatiei patrimoniale a importatorului, care isi pierde capacitatea de a plati pretul marfii comandate - cresterea costurilor de fabricatie a marfii obiect al contractului in asa masura incat realizarea acesteia depaseste net posibilitatile financiare ale exportatorului - survenirea unor dificultati majore de aprovizionare cu materii prime, materiale, combustibili, energie necesare fabricarii marfii comandata de importator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Risc de fabricatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Risc de fabricatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Risc de fabricatie. Definitiile termenilor despre Risc de fabricatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Risc de fabricatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Risc de fabricatie.