Risturn

Definitie Risturn

O reducere de pret calculata asupra ansamblului operatiilor efectuate cu acelasi cumparator pe o perioada determinata. Prima de fidelitate acordata periodic de catre firma (anual) pentru clientii sai permanenti.Reducere acordata de catre furnizor, clientului, pentru depasirea plafonului valoric anual al cumparatorilor si stabilit prin contract.Vezi si Reduceri de pret, Rabat comercial, Remiza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Risturn? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Risturn.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Risturn. Definitiile termenilor despre Risturn cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Risturn, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Risturn.