Eveniment aniversar Rotary Club Bucuresti - 20 de ani de la re-chartarea RC Bucuresti

Locul desfasurarii: Hotel J.W. Marriott Grand Hotel

Organizator: Rotary Club Bucuresti

Eveniment aniversar Rotary Club Bucuresti -  20 de ani de la re-chartarea RC Bucuresti

Rotary Club Bucureşti are plăcerea să vă invite să sărbătorim împreună evenimentele aniversare ale lunii aprilie cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la re-chartarea clubului nostru, în 1992. Prin re-chartarea acestui club, iniţial înfiinţat pe 8 aprilie 1929 s-a repus în drepturi a Rotary International în România, după mai mult de 50 de ani de interzicere a acestei organizaţii non-profit în serviciul comunităţii, al cărei ţel este rezumat cel mai bine de sloganul ei : Serve above Self – A servi mai presus de tine !

Aşadar vă invităm la :

Concertul aniversar la 20 ani de existenţă a Rotary club Bucureşti

şi la

Balul Aniversar Rotary Club Bucureşti.

Concertul aniversar la 20 ani de existenţă a Rotary club Bucureşti este susţinut de violonistul de renume Alexandru Tomescu şi Cvartetul Ad Libitum. Acest concert va avea loc Duminică, 22 Aprilie, ora 18:00 la Ateneul Român. Costul unui loc la acest prestigios concert este de 100,-lei.

Balul Aniversar Rotary Club Bucureşti, care va avea loc Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 19:00, J.W. Marriott Grand Hotel, in salonul Grand Ballroom.

Costul unui loc la bal este de 300,- lei.

Pentru orice informaţii suplimentare legate de procurarea biletelor pentru concert şi pentru bal, vă rugăm sa ne scrieţi pe adresa de e-mail a clubului:

rotarybucharest@gmail.com sau să ne sunaţi la

nr. de telefon : 0723 182 850 – Mădălina Ţurcanu – secretar club –

Vă aşteptăm cu drag şi prietenie la evenimentele noastre!

Cu distinse salutări rotariene,

Adrian Neil Şerb