Club Rococo da startul petrecerilor din acest weekend!

Locul desfasurarii: Club ROCOCO

Organizator: Club ROCOCO

Club Rococo da startul petrecerilor din acest weekend!

Daca iti place muzica buna si nu numai, te invitam sa fii alaturi de noi la cea mai tare petrecere organizata in fiecare joi, Staff Party in Club Rococo !! Si pentru ca este party, si pentru ca este joi, oferta serii va cuprinde pentru orice sticla de vodka sau wiskey comandata una din partea clubului, la doar 170 respectiv 190 lei!

La Rococo Club stim cum sa facem din fiecare petrecere un adevarat  spectacol, ti-am pregatit un moment deosebit pentru acest final de saptamna!

Vineri 16 decembrie - IT'S ALL ABOUT SPORTS PARTS- un spectacol inedit unde vei putea admira cele mai sexy tinute sport, unde cele mai frumoase si seducatoare modele te vor incalzi in zilele friguroase de decembrie. Vino impreuna cu prietenii tai si bucura-te de ceea ce ti-am pregatit , danseaza si distreaza-te la petrecerile marca Rococo Club! Fie ca aveti o masa rezervata, fie ca va place o ambianta mai intima, in Club Rococo se poate!  Bauturi fine, muzica buna, animatoare de o frumusete aparte, toate va asteapta!

Adresa: Strada Blanari nr.1 Bucuresti, Romania, 030061 Email: office@clubrococo.ro Phone: 0754.018.888

Confirmare pana la data: 15 decembrie 2011

Participare: Intrare libera