NEW Rococo Club GRAND OPENING PARTY!

Locul desfasurarii: Club ROCOCO

Organizator: Club ROCOCO

NEW Rococo Club GRAND OPENING PARTY!

NEW LOOK ! NEW ATTITUDE! NEW ROCOCO CLUB!

Club Rococo te invita pe 16 Februarie la Grand Openning Party , o mega petrecere marca Dj RYNNO& SYLVIA, cel mai de succes proiect de club din Romania!

Dj Rynno & Sylvia, si-au castigat de-alungul timpului simpatia multor fani datorita show-urilor explozive pe care le sustin, dar si pieselor devenite hit-uri: "Feel", "Save me", "Gossip", "Fantasy of Love", "Stereo", "Lies", "Chilling my soul". Castigatorii unor premii importante, printre care: "Star of the year", "Most popular band from Disco Tineretului 2008", "Best song-Save me", "Best featuring", Dj Rynno & Sylvia, deschide seria evenimentelor NEW Rococo!

Cu un nou look, dar si o abordare noua, Noul Club Rococo, situat in Str. Selari nr.12, va intampina intr-o vila cu 3 etaje,  unde va atragem atentia cu un nou concept de petreceri tridimensional: cafenea, club si restaurant! Un loc perfect pentru orice preferinte in materie de entertainment: petreceri tematice, evenimente corporate, happening-uri, concerte si prezentari de moda!

Intr-o continua dezvoltare, Club Rococo se reinventeaza! Continuam!

RSVP: 0754.018.888/0754.015.555

Confirmare pana la data: 16 februarie 2012