Salariu de baza

Definitie Salariu de baza

Acea forma a salariului - venit, care, teoretic, se determina in functie de salariul minim real. Practic, salariul de baza se calculeaza prin inmultirea tarifului salarial orar negociat cu numarul de ore lucrate intr-o luna sau in alt segment de timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Salariu de baza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Salariu de baza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Salariu de baza. Definitiile termenilor despre Salariu de baza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Salariu de baza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Salariu de baza.